Interieur- en schrijnwerkbedrijf D’Welvaert wordt VIBE-bouwpartner

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Het netwerk van VIBE-bouwpartners breidt uit! Nog geen twee jaar nadat Luc Pardon, Saskia Debelder en Arnout Pardon hun schouders zetten onder D’Welvaert (Rettstar bvba) behaalt dit beloftevolle aannemingsbedrijf haar erkenning als VIBE-bouwpartner. D’Welvaert gaat voor een integrale aanpak van badkamer-, zolder- of houtbouwproject en heeft haar VIBE-erkenning verdient in volgende categorieën: vloerbekleding, schilderwerk en pleisterwerk.

Luc Pardon vertelt ons waarom hij de VIBE-erkenning zo belangrijk vindt:

“Dankzij het VIBE-label hoeven we mogelijke klanten niet meer te overtuigen van onze bio-ecologische motieven. Bovendien trekken we met deze erkenning het juiste type klanten aan. Het is zoveel aangenamer om te kunnen werken voor klanten die onze visie begrijpen, die op dezelfde golflengte zitten qua ecologie en gezondheid en die de meerwaarde inzien van bouwen met milieuverantwoorde bouwmaterialen.”

Het bedrijf D’Welvaert is gelegen in Wijgmaal, een dorp naast Leuven en werkt binnen een actieradius van 30km. Meer info over het bedrijf vind je op www.dwelvaert.be.

Samen met bouwpartners zoals D’Welvaert timmert VIBE aan de weg om de bouwsector milieuvriendelijker te maken. Om het VIBE-bouwpartnerschap aan te vragen moet je als bouwprofessional kunnen aantonen dat je ervaring hebt met bio-ecologisch bouwen. Zo moeten architecten of aannemers al een project hebben gerealiseerd dat voldoet aan de criteria van bio-ecologisch bouwen. Dit wordt gecontroleerd door VIBE tijdens de intakeprocedure. De volledige lijst van bedrijven die zich reeds bij VIBE aansloten en daarmee hun engagement voor bio-ecologisch bouwen uitspreken, staat gepubliceerd op de website van VIBE. Ook op de Ecobouwers-website staan de VIBE-bouwpartners vermeld.

 

[/fusion_text][fusion_text][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wil je meer inspirerend nieuws?