Postgraduaat Bio-ecologisch Bouwen: Inschrijven kan nog!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Hoe breed is jouw visie op duurzaam bouwen? Daag jezelf uit en schrijf je in voor het Postgraduaat Bio-ecologisch Bouwen en Wonen!

De dag van vandaag lijkt alles wel met de term ‘duurzaam’ aangeduid te worden. Maar weten we feitelijk nog wat duurzaamheid precies inhoudt? Duurzaam bouwen gaat niet alleen om technische kennis. Het vraagt een open mind om te durven afwijken van de traditionele paden. Tijdens het Postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen ontwikkel je gedurende één academiejaar een brede visie op het ontwerp, de uitvoeringsdetails en de meet– en beheersystemen van duurzame gebouwen. Er wordt niet alleen op energiezuinigheid gefocust, maar je maakt ook kennis met thema’s zoals gezonde en milieuverantwoorde materialen, technieken en constructies, en je leert alles over het principe van een duurzame wijk.

Heb je interesse in deze opleiding en wil je jou last minute nog inschrijven voor dit academiejaar? Dat kan! De inschrijvingen lopen nog steeds. De opleiding start op 3 oktober 2017 en de lessen zijn wekelijks op dinsdag van 13u15 tot 21u30. Je kan inschrijven voor de volledige opleiding of per module. Op 12 september is er een infomoment voorzien.

Bio-ecologisch bouwen is in opmars. Grijp je kans om je hierin te onderscheiden.

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.vibe.be/event/postgraduaat-bio-ecologisch-bouwen-en-wonen/” target=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]Ontdek het programma en schrijf je in[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wil je meer inspirerend nieuws?