Expeditie biofiel ontwerpen: Samen met anderen pionieren in bouwen met de natuur

In de expeditie biofiel ontwerpen ontdek je op een praktijk- en ervaringsgerichte manier hoe je de connectie met de natuur versterkt in je bouwprojecten. Een belangrijk aandachtspunt want studies tonen aan dat de natuur voordelen biedt voor onze fysieke en mentale gezondheid.

Circulair bouwen en duurzaam bouwen zijn in opmars. Daar biofiel ontwerpen en natuur aan toevoegen is nog erg nieuw. Nochtans kan verwacht worden dat deze trend zich zal doorzetten: mensen willen meer natuur in hun directe omgeving. Een huis of gebouw is geen eiland in een landschap. Men zoekt integratie. Omwille van het nieuwe is het nog niet evident om dit luik te integreren in het aanbod. Ben je zo’n pionier dan vraag je je af hoe je het verkocht krijgt en hoe je in de volgende jaren op deze trend succesvol kunt inspelen. Misschien wil je wel de keuze maken, maar je weet niet hoe je dat een betere plek kunt geven. 

In deze dag zal Rudy Vandamme (Deep Evolvement) methoden aanreiken hoe je in de pionierszone kunt floreren en hoe je mensen kunt inspireren en overtuigen om met je mee te stappen in dit verhaal. Verwacht in de trainingsdag concrete werkvormen en een stuk persoonlijke coaching en advies op het vlak van je ondernemerschap. 

Tijdens de expeditie biofiel ontwerpen komen we vier keer tezamen tijdens interactieve sessies. Dit op 7 november 2023, 5 december 2023, 5 maart 2024 en 16 april 2024.

Spreker

Rudy Vandamme – Deep Evolvement

Voor wie?

Architecten, landschapsarchitecten, interieurarchitecten, ontwikkelaars van kantoorgebouwen en zorginfrastructuur, scholengroepen, productontwikkelaars, en alle andere mensen die interesse hebben in biofiel ontwerpen.

Praktische gegevens

Datum
Dinsdag 16 april 2024, 9u30-16u30

Locatie
UR.zone, De Pintelaan 347, 9000 Gent (Google Maps) – onder voorbehoud

Deelnameprijs

Wil je deel uitmaken van de expeditie biofiel ontwerpen? Dan kan je je inschrijven via de onderstaande knop. De deelnameprijs voor deze expeditie is €1200,- (excl. BTW). Deze prijs is inclusief catering.

Met de kmo-portefeuille geniet je 20 tot 30% steun op jouw deelname. Ons erkenningsnummer is DV.O246594.

  • Date : 16/4/2024
  • Time : 09:30 - 16:30 (Europe/Brussels)
  • Venue : UR.zone, Gent

Related Events