Ontbijtsessie circulair bouwen voor de bouwprofessional

Op woensdag 4 oktober organiseren de steunpunten duurzaam wonen van Oost- en West-Vlaanderen, samen met Odisee, KULeuven en VIBE, een dag in het teken van circulariteit binnen de bouwsector. Heb je interesse in circulair bouwen en wil je graag je gedachten delen met gelijkgestemde bouwprofessionals, ondernemers en renovatieadviseurs? Dan ben je van harte welkom op onze ontbijtsessie! Geniet van een heerlijke kop koffie en een koffiekoek terwijl we samen nadenken over duurzame bouwinitiatieven. Waar zitten de struikelblokken? Wat loopt goed en wat kan nog beter? Hoe kan je de toepassing en kennis rond circulair bouwen helpen verhogen?

Inhoud sessie circulair bouwen voor bouwprofessional

We starten deze sessie met een korte toelichting door een bedrijf dat bezig is met innovatieve en circulaire bouw- en renovatieoplossingen. Ze delen hun werking en expertise, en je krijgt de kans om vragen te stellen en dieper in te gaan op hun aanpak. Hierna brengen we een bezoek aan enkele inspirerende voorbeeldprojecten die op de campus aanwezig zijn. Zo staat er onder andere een bezoek aan het CBCI gebouw en de mobiele unit circulair bouwen op de planning. Schrijf je nu in voor deze ontbijtsessie!

Praktische informatie

Datum: woensdag 4 oktober, 8u-12u
Locatie: Technologiecampus KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent (Google Maps)

Opgelet: de parkeermogelijkheden in de omgeving van de Technologiecampus zijn beperkt. Probeer daarom het openbaar vervoer te nemen. Vanuit het station Gent-Sint-Pieters neem je tram 1 richting Wondelgem en stap je af aan de halte Gent Rabot. Je kan ook bus 65 (richting Zomergem-Ursel) of bus 67 (richting Zomergem-Waarschoot-Eeklo) nemen en afstappen aan Gent Rabot. Op de website van De Lijn vind je alle details terug om jouw reis te plannen.

  • Date : 04-10-2023
  • Time : 08:00 - 12:00 (Europe/Brussels)
  • Venue : Technologiecampus KU Leuven, Gent