Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De mogelijkheden van natuurverf zijn bijna zo ruim als die van synthetische varianten. Mits een correcte plaatsing zijn ze dus een prima alternatief! Voor wie aan de slag wil met natuurverf kan deze korte workshop een prima begin zijn. Tijdens de workshop lopen theorie en praktijk een beetje door elkaar. Je maakt kennis met dispersieverf, leemverf, kalkverf en kalk caseïne en gaat met deze verven ook zelf aan de slag. De lesgever geeft je alle richtlijnen mee voor het gebruik van deze verfsoorten en je leert alles over de voorbereiding en het afwerken van verschillende ondergronden zowel binnen als buiten: zoals hout, metaal, radiatoren, wanden, plafonds, terrashout, gevelplanken, etc.

De workshop duurt een tweetal uur en achteraf is er een half uurtje tijd voorzien om vragen te stellen. Breng zelf een schort en lege potten (bv confituurpotten) mee.

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Kamp C https://www.kampc.be/kalender.html van zodra de inschrijvingen zijn geopend. Voorinschrijven is mogelijk door ons een bericht te sturen met je contactgegevens en het aantal personen dat je wenst in te schrijven.

Stuur bericht

Deze workshop is een initiatief van VIBE in samenwerking met