Alle informatie over milieubewust bouwen binnen handbereik ?

 

Word lid van VIBE !

Ontdek al onze voordelen
voor slechts € !

Als je vóór 1// betaalt, dan is jouw lidmaatschap geldig vanaf 1/ / tot en met 31/12/

Als lid van VIBE krijg je 10 maal per jaar het maandblad Ik Ga Bouwen en Renoveren  met meer dan 140 blz. over bouwen en renoveren. Iedere maand publiceert VIBE vzw hierin een artikel rond bio-ecologische thema’s!

VIBE vzw organiseert talrijke opleidingen, studiedagen en informatiesessies en publiceert af en toe boeken of informatieve bundels. Als VIBE-lid krijg je voor al deze zaken korting.

Vanaf 1 september 2018 krijg je – op vertoon van je lidkaart – extra voordelen bij onze bouwpartners. Ontdek snel de details op de infopagina’s van de deelnemende bouwpartners!

Aannemers: De Muynck bvba, De Noordboom (houtconstructies), Lucas De Smedt bvba (maatwerk), Enerpro (technische installaties), Bolster bvba, Ecoverbo, Tintelijn

Architecten: Nikolaj De Meulder, archiGen Architecten bvba

Handelaars: Flidais, Isocell, Eurabo, Peter Steen & Co bvba, Natural Cocooning (interieur), Tintelijn

Als VIBE-lid krijg je gratis toegang tot onze VIBE-Kaffees. Deze lokale netwerkmomenten organiseren we in Gent, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Nog lang niet iedereen is zich bewust over de impact die de bouwwereld heeft op de klimaatverandering of over de invloed die bouwmaterialen kunnen hebben op onze gezondheid. VIBE vzw ziet het als haar taak om zowel kandidaat-bouwers als bouwheren, te overtuigen om hun bouwprojecten op een natuurlijke, milieuvriendelijke en toekomstgerichte manier aan te pakken. Door ons te steunen draag jij je steentje hiertoe bij…

Als VIBE-lid kan je stemrecht aanvragen en zo op de Algemene Vergadering concreet de beleidsbeslissingen sturen.

Word nu lid !
Word lid van Vibe