2E Ecoenergy, onze energieke bouwpartner

We verwelkomen met veel plezier 2E Ecoenergy uit het Vlaams-Brabantse Rummen in ons bouwpartnernetwerk. 2E Ecoenergy verdeelt, installeert en onderhoudt energiesystemen in België. Bij hen is je energievoorziening zeker in goede handen.

2E Ecoenergy is een pionierde onderneming die inzet op ecologische energiesystemen zoals biomassa-installaties, zonnedakpannen en batterijen. De focus van Harry Cottyn en team ligt op de verdeling van de beste kwaliteit én de meest ecologische energiesystemen. Je kan denken aan zonnedakpannen (al ooit gezien?), thermische zonnesystemen, batterijen en biomassaverwarming.

De biomassa-installaties die 2E Ecoenergy verdeelt, zijn uitgerust met de Cleantechtechnologie en elektrofilters voor quasi nulemissies. Zo hebben de installaties geen negatieve impact op de luchtkwaliteit voor de omwonenden. De fotovoltaïsche solarinstallaties van 2E vormen een mens- en milieuvriendelijk alternatief voor de productie van elektriciteit. 

Met een slordige twintig jaar ervaring op de teller is zaakvoerder Harry Cottyn zeker geen novice binnen de sector. Dat bewijst hij met ongeveer 2000 afgewerkte projecten in België en buurlanden

Zijn expertise wordt gestaafd door de verschillende uitnodigingen door (vak)organisaties die hij krijgt als spreker en trainer. 

Een energieke onderneming die wij zeker appreciëren binnen ons netwerk 

Cheers, 2E Ecoenergy! 🍾 

Meer informatie over deze bouwpartner vind je op onze EcoBouwgids!

Wil je meer inspirerend nieuws?