Greenologic, een echte jack of all trades

Aannemer Valentino Romano, zaakvoerder van Greenologic, overtuigde ons volledig met zijn ecologische visie. Greenologic ofte groen + logisch: met zo’n naam verwachtten we natuurlijk niets anders. Met glans maakt Valentino de provincie Limburg een bouwpartner rijker.

Hoewel Greenologic een eenmanszaak is, mist Valentino zeker geen kennis op het vlak van bouwen met een positieve impact. Hij werkte altijd in de bouwsector. Valentino startte als verwarming- en sanitairinstallateur, behaalde daarna een bachelor in bouwkunde, werkte als werfleider en nam verschillende functies bij een groothandel in bouwmaterialen aan. Dat hij een stevige dosis ervaring in zijn rugzak heeft, staat buiten kijf.

Valentino is een aannemer met een heldere missie: hij wil iets terug doen voor de wereld. Greenologic is geboren. Als aannemer begeleidt Valentino ook ecominded zelfbouwers in hun bouw- of verbouwtraject. Zijn realisaties en projecten voert hij uit met het oog op mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen.

Met zijn allround skillset gaat Valentino uiteenlopende projecten aan, van kleine klussen tot grotere projecten. Funderingen, dak, sanitair, verwarming, houtskeletbouw, lemen… een echte jack of all trades.

Tijdens het intakegesprek liet Valentino vallen dat ons manifesto op zijn lijf is geschreven. Een gepassioneerdere bouwpartner kunnen we niet wensen.

Cheers, Greenologic!

Meer informatie over deze bouwpartner vind je op onze EcoBouwgids!

Wil je meer inspirerend nieuws?