ISOPROC boven ambassadeursvont

Ook ISOPROC houden we boven onze ambassadeursvont. Paul Eykens en Arnout Ulenaers verdedigden de missie en de visie van het bedrijf. En laat ons eerlijk zijn: de gelijkenissen met VIBE zijn treffend.

Het zat er aan te komen! Onze vrienden van ISOPROC uit Mechelen sluiten aan als ambassadeur. Pionier Paul Eykens bouwde de organisatie uit tot een stevige onderneming die milieuvriendelijk en gezond bouwen en wonen hoog in het vaandel draagt. Duurzaamheid, betrouwbaarheid, menselijkheid en competentie vormen de kern van het DNA.

Kwaliteitsvol wonen en leven

ISOPROC is een pionier van het eerste uur. Met zijn activiteiten streeft het bedrijf naar een bouwsector waar er respect is voor het milieu en de mens. Dat vertaalt zich in het productgamma dat volledig gericht is op een kwaliteitsvolle woon-, leef- en werkomgeving. ISOPROC verdeelt naast de gekende iQ3-isolatie (cellulose) bijvoorbeeld ook Celit-onderdakplaten en pro clima-producten voor luchtdichting. Stuk voor stuk bouwproducten met een lage milieu-impact. Voortreffelijke spek naar onze bek!

Delen = weten

Anciens onder de lezers volgden zeker al een ISOPROC-opleiding. De onderneming organiseert tal van bijscholingen (neem zeker een kijkje in de agenda) voor verschillende doelpublieken én heeft een eigen opleidingscentrum. Samenwerkingen met beroepsfederaties zoals Constructiv, Bouwunie en Orde van Architecten zorgen voor een stevige verankering in de Belgische bouwwereld. Door technische adviezen en werfbezoeken blijven de medewerkers op de hoogte van de markttendensen en sectornoden.

MVO

ISOPROC zet zich volledig in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf neemt actief deel aan het charter ‘Duurzaam ondernemen’ van VOKA. Een minimaal autogebruik en het gebruik van hernieuwbare energie zorgen bijvoorbeeld voor een verkleinde ecologische voetafdruk. Bijkomend hanteert ISOPROC in de bedrijfsvoering de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Kan het ambitieuzer?

Wat volgt er?

Met het ambassadeurschap bestendigt ISOPROC het engagement voor VIBE. Jonas Eykens: ‘Uiteraard zijn wij bij ISOPROC enorm blij met de goedkeuring van ons VIBE-ambassadeurschap. Als ambassadeur van VIBE en doorheen soortgelijke partnerschappen in heel België, willen wij onze krachten bundelen om niet alleen duurzaam en gezond bouwen, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bouwsector te promoten.

Daarbij leggen we bij ISOPROC vooral de focus op de combinatie tussen energiebesparing en een lage milieu-impact van onze bouwmaterialen (o.a. door B-EPD), op goede bouwpraktijk doorheen opleidingen en gratis technisch advies, op comfort en op betaalbaarheid. Zo hopen we doorheen onze eigen werking en samen met onze partners te zorgen voor het klimaat, een volhoudbare samenleving en de toekomstige generaties.’

Wij kraken een gekoelde Dom Pérignon om het ambassadeurschap te beklinken.

Cheers, ISOPROC!

Wil je meer inspirerend nieuws?