Bureau voor toekomstgerichte architectuur

Het lijstje van grensverleggende architecten die ons bouwpartnernetwerk vervoegen, schiet de hoogte in. Deze week verwelkomen we met plezier architect Joran Marijsse uit de Guldensporenstad.

Na stages bij VK architects & engineers en Devolderarchitecten richtte Joran Marijsse in 2018 zijn eigen kantoor op: joranmarijsse architecture. Hij omschrijft zijn zaak als “een architectenbureau voor toekomstgerichte architectuur en interieur”. Jorans bureau ontstond vanuit het vraagstuk hoe mens- en natuurvriendelijke omgevingen een positieve invloed hebben op ons dagelijkse welbevinden, specifiek toegespitst op duurzaam en flexibel (ver)bouwen.

Jorans engagement vertaalt zich in het gebruik van mens- en milieuvriendelijke bouwmaterialen en de incorporatie van circulaire bouwprincipes en -strategieën.

Toekomstbestendig bouwen is voor Joran architectuur die vriendelijk is voor mens én natuur. Scenarioplanning vormt dan ook de basis van zijn ontwerpproces. Joran stemt ruimtes af op de huidige én toekomstige noden van de gebruikers. Voor ieder project analyseert hij de omgeving zodat hij het gebouw kan afstemmen met zijn omgeving.

Joran zet in op eerlijke en transparante communicatie naar zijn klanten. Samen met de bouwheren bekijkt hij de mogelijkheden van mens- en milieuvriendelijke alternatieven. Een constructieve dialoog geeft Joran de mogelijkheid om een gedeelde visie met de bouwheer op te bouwen.

Elke opdracht wordt bij joranmarijsse architecture met de grootste zorg onthaald voor jou, de natuur en de planeet.

Cheers! 🍾

Meer informatie over deze bouwpartner vind je op onze Ecobouwgids.

Beelden: © Yannick Milpas

Wil je meer inspirerend nieuws?