Meet onze nieuwe bouwpartner BeGREEN@Home

Met veel plezier stellen we je onze eerste nieuwe bouwpartner van 2023 voor! Adviesbureau BeGREEN@Home uit Sint-Niklaas doorstond met succes onze intakeprocedure. Veerle Hofman mag ons felbegeerde bouwpartnerlogo aan haar e-mailhandtekening toevoegen.

Veerle Hofman van adviesbureau BeGREEN@Home is zeker geen onbekende in ons bouwpartnernetwerk. Ze is geboren en getogen in de bouwsector en via haar vaders aannemersbedrijf Hofman Aannemingen kwam ze rond de eeuwwisseling in contact met VIBE. Samen met haar vader Jos maakte Veerle een leerproces door en raakte ze geleidelijk vertrouwd met de principes van ecologisch bouwen en verbouwen.

Ecologische, circulaire projecten

In 2017 startte Veerle met haar eigen zaak: BeGREEN@Home. Dit adviesbureau voor energie- en ventilatieverslaggeving focust op ecologische, circulaire projecten waar Veerle haar klanten met raad en daad bijstaat om energiezuinig te bouwen en te verbouwen. Ze hecht daarbij belang aan een gezond binnenklimaat. In haar projecten werkt Veerle voornamelijk samen met professionals en ondernemingen die thuis zijn in de wereld van mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen. Daarbij is ze sterk overtuigd van een samenwerkingsverband in bouwteam.

Up-to-date

Om haar kennis up-to-date te houden, volgt Veerle geregeld opleidingen en bijscholingen bij verschillende vakorganisaties. Zo volgde ze bij onze goeie vrienden van Pixii de opleidingen over circulair bouwen, bouwknopen en hernieuwbare energie. Daarnaast is Veerle aangesloten bij OVED, de vereniging van energiedeskundigen, waar ze instapte in de OVEDplus Lerende Netwerken. Ze is blij om te merken dat de niet-conventionele bouwmethodes aandacht krijgen.

Een energieke bouwpartner: zo hebben we het graag!

Cheers, BeGREEN@Home!

Meer informatie over deze bouwpartner vind je op onze Ecobouwgids.

Wil je meer inspirerend nieuws?