Lerend netwerk GRO: the way to GRO!

Scherp je kennis over de toepassing van GRO aan in het lerend netwerk van VIBE, VIPA, Archipelago Architects en Bureau Bouwtechniek.

Het Facilitair Bedrijf ontwikkelde deze tool om een holistisch ambitieniveau van duurzaamheid in je bouwproject te implementeren. Een eenduidig instrument maar soms is de concrete toepassing complex en tijdrovend. Als architect of opdrachtgever kan het een uitdaging zijn om GRO toe te passen in je projecten.

In samenwerking met VIPA, Archipelago Architects en Bureau Bouwtechniek organiseren we daarom de tweede editie van het lerend netwerk GRO. In dit lerend netwerk begeleiden we jou bij de toepassing van de duurzaamheidsmeter in je projecten. Op regelmatige basis wissel je tijdens deze 4 sessies praktische informatie, kennis en ervaringen uit met de andere deelnemers.

Door de interactieve werkvorm leer je van elkaar. Je hoort het verhaal van experts en professionals die in verschillende fasen aan het bouwproject werken. Deze praktische werkvorm garandeert dat jij meteen met de inzichten aan de slag kan. Zo realiseer jij zonder enige twijfel jouw ambitieuze project.

The way to GRO!

Wil jij ook aan de slag met GRO in je bouwprojecten?

Wil je meer inspirerend nieuws?