Circubestek, platform voor circulaire bestekteksten: nieuwe speeddates!

Heb je als fabrikant of verdeler circulaire materialen of technieken in het productgamma en wens je dat die meer voorgeschreven worden door architecten en andere voorschrijvers? Circubestek vormt daarvoor het ideale platform, zeker omdat deze materialen ook zullen opgenomen worden in het moederlastenboek van VMSW en in de lastenboeksoftware van C3A. Op 14 maart gaven we tekst en uitleg over hoe je circulaire bestekteksten moet opladen in Circubestek. We besloten dat op 7 juni nog eens over te doen. Opnieuw zullen we werken met speeddates.

Circubestek, een initiatief van VIBERedactiebureau Palindroom en BLIEBERG architects of a circular economy wordt een platform waar voorschrijvers gemakkelijk bestekteksten kunnen terugvinden van circulaire materialen en technieken. De producten worden door de initiatiefnemers gescreend op hun circulariteit.

Via een invulformulier in Google Forms, te bereiken via deze link, kan je zelf bestekteksten uploaden en bijkomende info doorsturen. Om het proces te vergemakkelijken en het project nog meer te duiden, organiseren de bedrijven achter Circubestek al voor de tweede keer speeddates waarbij elke klant gedurende 15 minuten uitleg op maat kan vragen over het platform en over de manier waarop de input ingegeven moet worden. Die tweede ronde van de infosessie op maat zal plaatsvinden op 7 juni tussen 15 en 17 uur. Om eraan deel te nemen, volstaat het een mail te sturen naar rik@palindroom.be. Laat in de mail wel zeker weten welke producten je wenst op te laden. Als je al specifieke vragen hebt, mag je die ook doorsturen, zodat ze op voorhand al bekeken kunnen worden.

Voor meer informatie over dit project verwijzen we je graag door naar de voorlopige website www.circubestek.be, waar je ook een link vindt naar het formulier voor het uploaden van bestekteksten.

Wil je meer inspirerend nieuws?