Doe jij mee aan de projectoproep voor ons nieuwe boek?

We slaan de handen ineen met Bond Beter Leefmilieu, KU Leuven, VRP, Abllo vzw en Samenhuizen voor het inspirerende voorbeeldenboek ‘Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning’. En daarvoor zijn we nog op zoek naar ambitieuze projecten die we in het boek kunnen opnemen.

Sinds vandaag kan je intekenen voor de projectoproep die we lanceren voor het nagelnieuwe voorbeeldenboek dat we samen met Bond Beter Leefmilieu, KU Leuven, VRP en Abllo uitbrengen. Tien jaar geleden publiceerden we al het boek ‘Duurzame stedenbouw in woord en beeld’ en dat werk is dringend aan een update toe. De nieuwe publicatie moet hét voorbeeldenboek in Vlaanderen worden over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Natuurlijk doorspekt met inspirerende en concrete voorbeelden. Daarom lanceren we een oproep bij gemeentebesturen, opdrachtgevers, ontwerpbureaus en ontwikkelaars.

Ben je als gemeentebestuur, opdrachtgever, ontwerper of ontwikkelaar betrokken bij de totstandkoming van een toekomstbestendig stedenbouwkundig project? Stel je dan vandaag nog kandidaat! En maak kans op de gelijknamige prijs tijdens de boeklancering (najaar 2021)! Uiteraard selecteren we enkel projecten die blijk geven van een hoog ambitieniveau. Ook gerealiseerde projecten hebben zeker een streepje voor bij de jury.

Alle noodzakelijke informatie over de projectoproep vatten we op deze pagina gedetailleerd samen. Je vindt er ook de volledige oproep samen met het sjabloon terug zodat je je kandidaatdossier tot in de puntjes kan voorbereiden.

Je kandidaatdossier indienen kan nog tot 31 maart 2021. Veel succes!

Foto: PAKT Antwerpen

Wil je meer inspirerend nieuws?