Webinar ‘Stedenbouw kan ook zo’

Op donderdag 22 april organiseren we een tweede blitzlezing met architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Rechtstreeks bij jou thuis!

In deze vervolgsessie op een eerder webinar vertelt Luc Eeckhout je meer over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Luc put uit jarenlange ervaring en vertaalt zijn kijk op stedenbouw naar hapklare richtlijnen. Wat zijn de best practices uit binnen- en buitenland? Hoe zet je deze om naar concrete actiepunten? En hoe zien dat dorp en die stad van 2050 er eigenlijk uit? Je komt het te weten tijdens deze korte, krachtige lezing.

Deze lezing kadert binnen de Growfundingcampagne die momenteel loopt. We maken werk van het inspirerende voorbeeldenboek ‘Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning’. Wil je ons steunen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze projectpagina en geef ons een financieel duwtje in de rug. Alvast bedankt voor jouw steun!

Wil je meer inspirerend nieuws?