Welkom Eco & Zo!

Deze week verwelkomen we aannemer Eco & Zo in ons VIBE-bouwpartnernetwerk. Pieter De Keyser doorstond het intakegesprek met glans. Een kort verslag van onze jury kan je hier lezen.

Eco & Zo getuigt van een verregaand engagement op het vlak van milieuvriendelijk en gezond bouwen. Deze bouwpartner bekijkt duurzaam bouwen vanuit een breed perspectief, gestoeld op de principes van hergebruik, omkeerbaar bouwen, de trias ecologica en kringloopsluiting.

Deze ecologische aannemer zet in op eerlijke en nauwe communicatie met zijn klanten. Ook collega’s probeert hij steevast te overtuigen van de voordelen die milieuvriendelijk bouwen biedt. Dit vertaalt zich onder meer in planadvies om vanaf de ontwerpfase de ecologische principes toe te passen.

Eco & Zo staat garant voor een gedegen kwaliteit. De aannemer werkt nauw samen met een poule van vaste partners zoals Eurabo en Ecostore. Ook lokaal werken en werken met lokale materialen (stro, kalkhennep, schelpen, cellulose, kurk, glasgranulaat…) draagt deze VIBE-bouwpartner hoog in het vaandel.

Welkom Eco & Zo!

Een volledige detailfiche (met contactgegevens) van deze nieuwe VIBE-bouwpartner kan je op onze EcoBouwgids terugvinden.

Wil je meer inspirerend nieuws?